Logo%20var%203



Jubileum: 60ste Jaarvergadering "Vergezichten in de landbouw"


Op vrijdag 12 april 2019 vindt de 60ste jaarvergadering van de Vereniging voor Agrarisch Recht plaats. Dit jubileum wordt gevierd in het Plantion aan de Wellensieksestraat 4 te Ede. Zoals bij een moderne vitale zestiger past, gaan we niet achterom kijken, maar juist vooruit! Het thema zal zijn: 'Hoe verder met de landbouw in Nederland in 'n werelds perspectief?'. 

In een prijsstellende omgeving delen drie toonzettende inleiders hun vooruitblik op internationale landbouw, klimaatontwikkeling en agro-business en de betekenis hiervan op de landbouw NL 2.0.

Waar gaan we naar toe? Krijgen we ooit Waterrechten? Zien we in 2050 vooral stadsboerderijen of juist megastallen? Of stappen we massaal over op high tech veredeling van klimaatbestendige gewassen? En wat kan dat betekenen voor het agrarisch recht?

Sprekers zijn Martijn de Klerk Msc. (FutureWater), Gerard Backx (CEO) (HZPC), Tjitske Bolt en Oscar Meuffels (Nederlandse Zuivel Organisatie).

 

Het programma vangt om 9:00 uur aan, met ontvangst.

Zie voor meer informatie, onder andere voor de toekenning van opleidings-/PE-punten de website: www.verenigingagrarischrecht.nl

Toegang Jaarvergadering voor leden (€0,00) - Verkoop gestopt
Toegang Jaarvergadering voor niet-leden (€100,00) - Verkoop gestopt

Einde verkoop

12 april 2019, 09:00 - 17:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede (Gld)

Google maps »